Livrare si Retur

LIVRARE:


1.Condiții de livrare / primire a coletului:


Livrarea se va face doar după ce comanda este confirmată.

După ce ai plasat o comandă pe site, vei primi un mesaj text la numărul de telefon pe care l-ai adăugat la plasarea comenzii, iar pentru a confirma trebuie doar să răspunzi cu “DA” la mesajul primit.

Dacă nu ai introdus corect și complet informațiile pentru livrare și contact în momentul când ai plasat comanda (numărul de telefon, numărul străzii, etajul, apartamentul, interfonul, codul poștal etc), sunt șanse să nu ajungă la tine și să se întoarcă la noi în depozit. Îți recomandăm să verifici de mai multe ori înainte să plasezi o comandă (sau să-ți faci cont la noi).
 
2.Cum livrăm? 

Prin DPD, Sameday, Cargus sau FAN Courier – timp aproximativ: 1-3 zile lucrătoare:

Dacă dai comandă într-o zi lucrătoare, adică de luni până vineri, până la ora 12:00, noi o procesăm și predăm ștafeta curierului, cu produsele tale, în aceeași zi. Toate comenzile date după 12:00 sunt predate curierului a doua zi lucrătoare.

În orice colț al țării te afli, livrarea te costa 21 lei livrare standard sau 31 lei livrare cu verificare. Dacă ai adunat destui bani în pușculiță și faci o comandă mai mare de 1000  lei, facem noi cinste cu transportul.

Dacă nu te găsește la acea adresă, coletul se întoarce la noi.
Dacă totuși dorești coletul respectiv, poți să repeți comanda, doar că vei plăti în avans atât costurile transportului anterior (tur-retur) cât și costurile noii livrări.

Gândește-te te rog că în spatele acestui site există oameni care procesează, ambalează și livrează comenzile, indiferent dacă tu alegi să le ridici sau nu.

Dacă te obișnuiești să anulezi comenzi deja în procesare sau expediate, există șanse să nu îți mai expediem pe viitor.
 
 
 
RETUR / SCHIMB

Returul se face doar pe baza verificării coletului, dacă spre exemplu mărimea nu este bună, refuzi comanda și se va face retur automat.
 
Clienții noștri au posibilitatea de schimb a produselor achiziționate pe site în termen de maxim 14 zile atât timp cât produsele nu au fost folosite și sunt în aceeași condiție ca și la primire. Schimbul este acoperit în totalitate de client. Pentru cerere de schimb vă rugăm să ne contactați pe email: contact@legionofshoes.ro

Schimbul se va face în felul următor, noi plasăm comanda să fie ridicat coletul de la adresă, ulterior când va ajunge la noi și după ce vom verifica starea produsului, o să trimitem noua pereche cu o taxă de 50 lei pentru transportul dus întors, procesul durează 2-4 zile lucrătoare.

Cel mai important este să nu ne trimiți tu produsul sau produsele pe care vrei să le schimbi (trimitem noi curierul la tine).


Produsele trebuie trimise împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente intacte, așa cum le-am trimis noi. Etichetele să nu fie rupte sau tăiate, produsul să nu fie folosit (purtat)  zgâriat, defect, murdar etc. În caz contrar, avem dreptul să refuzăm schimbul.
 
P.S. Surprizele din colet rămân la tine

CE ÎNSEAMNĂ UA?

UA vine de la Unathorized Authentic, adică perechi autentice neautorizate.

Sneakerșii sunt fabricați cu aceeași schemă și material, dar nu pot fi vânduți prin canalele normale de distribuție.

TREC DE LEGIT CHECK?

Sunt fabricați în același mod ca și cei originali. Deci trec de majoritatea verificărilor LC (legit check).

CARE SUNT DIFERENTELE ÎNTRE UA SI REPS?

Perechile UA folosesc aceeași metodă de fabricare, schemă, materiale, design. Pe când Reps-urile imită același design și caracteristici folosind materiale mai ieftine.

Ceea ce rezultă o rată mai ridicată de quality issues, față de perechile UA.

Descoperă colectia Jordan 4: